Fluitles

Goede begeleiding
Als je dwarsfluit wilt leren spelen is het belangrijk dat je een goede begeleiding krijgt van een vakbekwame docent. Er komt veel meer kijken bij het fluitspelen dan alleen maar een beetje blazen in een holle buis! Ook bij blokfluitlessen is een degelijke basis erg belangrijk. Vaak vormen de blokfluitlessen een opstapje naar een ander blaasinstrument.

Voor wie?
Fluitisten van elk niveau kunnen bij mij les nemen. Zowel beginners als (ver)gevorderde leerlingen. Iedereen dus die goed wil leren spelen op dit mooie instrument, ook als je interesse hebt in het leren spelen van moderne speeltechnieken.

Lesinhoud
De lesinhoud is afhankelijk per leerling. De lessen worden volledig aangepast aan het niveau van de leerling. Beginnende leerlingen krijgen eerst kennismakingslessen op het instrument. Basisvaardigheden worden aangeleerd. In de eerste paar lessen wordt dan bepaald welke lesmethode het best past bij de leerling.

Lessen
Ook het nemen van lessen kan helemaal in overleg. Zo kun je elke week een les krijgen van 30 minuten, of een les van 60 minuten. Je mag of om de week les nemen of gewoon een keer een losse les. Er is veel mogelijk.

Groepsles
Groepslessen zijn mogelijk mits er leerlingen zijn met hetzelfde niveau. Bij groepslessen wordt slechts 2/3 van het lesgeld in rekening gebracht.

Tarieven

Lesvorm: Leerlingen jonger dan 21 jr. Leerlingen 21 jr. en ouder (21% BTW)
20 min. € 16,60 € 20,09
30 min. € 25,00 € 30,25
45 min. € 37,35 € 45,19
60 min. € 50,00 € 60,50
Ensembleles 60 min.* € 25,00 € 30,25
Workshop Flute Colors (dagdeel)**** In overleg In overleg

* Voor ensemblelessen geldt een minimum van drie deelnemers.
** In het geval van groepslessen wordt per leerling 2/3 van het lesgeld in rekening gebracht.
*** Deze tarieven zijn exclusief extra kosten als instrument en lesmateriaal.
****Maximaal aantal deelnemers is 25. Vraag naar een workshop op maat.

Aanschaf instrument
Een beginnersfluit is al te koop voor iets minder dan € 300,00. Vaak is het ook mogelijk om een instrument voor een bepaalde tijd te huren voor bijvoorbeeld € 10,00 per maand. Huurkoop is vaak ook mogelijk bij winkels. Ik heb geen enkel samenwerkinsverband met winkels en ik ontvang dus ook geen provisie van winkels als leerlingen van mij daar een instrument aanschaffen. Ik kan wel advies geven en de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje zetten. Uiteindelijk beslist u als ouders over de aanschaf van een instrument.

Waar?
De fluitlessen worden gegeven in Hoeven. Als er voldoende leerlingen zijn kan ik ook op locatie lesgeven. Het is ook mogelijk voor verenigingen om contact met mij op te nemen. Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een gratis proefles neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Proefles aanvragen